sábado, 4 de febrero de 2012

La editorial Planeta em convida al cine!!!!!

Fa unes setmanes que em va arribar un mail de la editorial Planeta (perquè estic registrada en un lloc) dient-me que hi havia un concurs en que guanyaves unes entrades per anar al preesteno de Caballo de Batalla. Em va fer molta ilu perquè tenia ganes de veure aquesta pel.lícula!! Per participar només havia d'enviar un mail recomanant un llibre de literatura juvenil i dir per què. Vaig escollir Cor de Tinta, evidentment. I ahir em va arribar un altre mail dient-me com podia recollir les entrades!!!! Vamos, que he guanyat!!!!! I aquest dijous a les 8 del vespre vaig al cinema Urgell de Barcelona a veure la pre-estrena. I a més em regalaràn un exemplar del llibre Caballo de Batalla, en el que s'ha basat la pel.lícula. ^^ Em fa molta ilu!!!!!! Ja us diré que tal la peli i el llibre.

Hace unas semanas que me llegó un mail de la editorial Planeta (porque estoy registrada en un lugar) diciéndome que había un concurso en que ganabas unas entradas para ir al preesteno de Caballo de Batalla. Me hizo mucha ilu porque tenía ganas de ver esta película! Para participar sólo había que mandar un mail recomendando un libro de literatura juvenil y decir por qué .Escogí Corazón de Tinta, evidentemente. Y ayer me llegó otro mail diciéndome cómo podía recoger las entradas! Vamos, que he ganado!! Y este jueves a las 8 de la tarde voy al cine Urgell de Barcelona a ver el pre-estreno. Y además me regalarán un ejemplar del libro Caballo de Batalla, en el que se ha basado la película. ^^ Me hace mucha ilu!! Ya os diré que tal la peli y el libro.

CABALLO DE BATALLA TRAILER


2 comentarios :

  1. Quina il·lusió! Felicitats! Espero que disfrutis molt. A mi també m'agradaria llegir el llibre, i potser després veure la peli... ;)

    Un petó!

    ResponderEliminar
  2. que suerte, me alegro y que lo disfrutes.
    un beso!!!!!

    ResponderEliminar

Exprésate, eres libre de dejar tu opinión. Recuerda que el blog existe por y para vosotros, pero:

-Los comentarios ofensivos contra mí o cualquier cuenta se eliminarán.
-No me dejes enlaces, si quieres que te afilie o cualquier cosa, contáctame.
-Se aceptan críticas constructivas siempre y cuando sean respectuosas.
-NO AL SPAM, POR FAVOR. Ni a los anónimos. Esos comentarios serán borrados.