jueves, 26 de enero de 2012

Resenya "Les Cròniques de Narnia: El Lleó, la bruixa i l'armari."

Us deixo la resenya de les Cròniques de Narnia, el lleó, la bruixa i l'armari, que me l'he acabat fa molt poc. Me l'havia començat a llegir diverses vegades però sempre em quedava a mitges perquè com ja havia vist la película ja sabia el que passava!!! Però tenia ganes d'agafar-lo i acabar-me'l.


FITXA TÈCNICA

Títol: Les Cròniques de Narnia. El lleó, la bruixa i l'armari.
Autor: C. S. Lewis
Editorial: Planeta DeAgostini
Pàgines: 234 pàgs.
Primera edició: 2005
Títol original: The Lion, the Witch and the Wardrove.

RESUM

El Peter, la Susan, l'Edmund i la Lucy són quatre germans que, en començar la guerra, són enviats a casa d'un vell professor que viu al camp per protegir-los. Allà, en una habitació com qualsevol altra, la Lucy descobreix el món de Narnia, congelat sota el domini de la Bruixa Blanca. Congelat en un hivern etern i sense Nadal. Cumplint una antiga profecia, els quatre germans juntament amb el lleó Aslan, estàn destinats a alliberar Narnia i recuperar l'estiu, la llum i l'alegria d'aquest indret. Narnia és el lloc on tot pot passar.

OPINIÓ PERSONAL

M'ha agradat molt. Tot i que la peli està bassada en el llibre, hi han moltes coses que no hi surten i que al llibre sí. Com sempre, el llibre és millor que la pel·lícula!!!! =) El meu personatge preferit de la novel·la és la Lucy, la germana petita i la que descobreix el secret de l'armari. És una molt bona persona, sobretot quan perdona a el Sr. Tumnus per haver volgut matar-la. Us el recomano!!! Ademés, es un llibre de "lectura ràpida", és llegeix molt ràpid i no se't fa pesat.

VALORACIÓ


PORTADA



5 comentarios :

  1. A mi también me gustó el libro, aunque los que le siguen no tanto ;)

    ResponderEliminar
  2. Yo em vaig llegir aquest i el primer, però no em van agradar molt... I sobre com posar lo de HTML del banner, jo tampoc no ho sabia així que vaig carregar la imatge com si la fos a penjar en una entrada i li vaig enllaçar l'adreça del blog, llavors vaig donar-li al botó HTML i ho vaig copiar a lo del diseny per posar-ho, després, també li has de copiar abaix el mateix codi un altre cop i posar-li al davant i al darrere

    PD: Lo de tex tarea va junto, yo lo he puesto separado porque sino no me deja enviarte el comentario...

    ResponderEliminar
  3. A mi m'agradaria començar-me aquesta saga, vaig veure ja fa molt de temps la peli i ara voldria provar amb el llibre...

    Muacs!

    ResponderEliminar
  4. Hola! He vist el teu comentari al nostre blog! Nosaltres també et seguim! :)
    Jo m'he llegit el llibre i he de dir que em va agradar molt, va ser un dels meus preferits de tota la saga, però la peli no l'he vist i m'encantaria veure-la (però clar, ara que ens han detingut el de Megaupload doncs ja no ho puc fer...).
    Ens llegim!
    Un petó!

    Joana

    ResponderEliminar
  5. Hola!
    Una pregunta :3
    ¿Qué idioma es el que hablas?
    Disculpa mi ignorancia UwU
    Besos. Rizel

    ResponderEliminar

Exprésate, eres libre de dejar tu opinión. Recuerda que el blog existe por y para vosotros, pero:

-Los comentarios ofensivos contra mí o cualquier cuenta se eliminarán.
-No me dejes enlaces, si quieres que te afilie o cualquier cosa, contáctame.
-Se aceptan críticas constructivas siempre y cuando sean respectuosas.
-NO AL SPAM, POR FAVOR. Ni a los anónimos. Esos comentarios serán borrados.