domingo, 18 de diciembre de 2011

Els millors llibres (3ª part)

9. Verano en vaqueros
Són 4 llibres i us poso la resenya del primer:

Títol: Verano en vaqueros
Autor: Ann Brashares
Editorial: sm
Pàgines: 302 pàgs.
Primera edició: maig 2004
Edat: A partit dels 10-11 anys
Crítiques rebudes: Suposo que deuen ser bones si han fet una pel·lícula!! A la pel·lícula sortia l'actriu Blake Lively de "Gossip Girl".
Trama: Tibby, Lena, Carmen i Bridget són quatre amigues des de l'infància, i molt diferents. No es poden veure gaire però sempre passen el sestius juntes. Fins ara. Lena se'n va a Grècia, a casa els avis, amb la seva germana Effie. Bridget se'n va a un campament de futbol a Baja California. Carmen visitarà al seu pare a Carolina del Sud. I Tibby es queda a casa treballant al supermercat Wallman's. Per no sentir-se tan lluny unes d'altres, s'aniran enviant per correu uns pantalons texans molt especials. Però l'estiu encara els depara moltes més sorpreses.



10. Harry Potter
Són la millor saga de llibres del món i molta gent els coneix per les pel·lícules. Però els llibres són encara millors!!!

Llibre 1
Títol: Harry Potter i la perdra filosofal
Autor: J. K. Rowling
Editorial: Empúries
Pàgines: 299 pàgs.
Primera edició: febrer de 2001
Crítiques rebudes: <<Aquest llibre marcarà un aban s i un després en la literatura, ras i curt. J.K.Rowling ha esborrat la falsa línia divisòria que massa sovint ha separat la literatura juvenil de la d'adults. Harry Potter i la pedra filosofal està destinat a marcar generacions de lectors.>> New York Times Book Review
Trama: Harry Potter és orfe i viu en unes condicions infrahumanes a casa d'uns tiets despietats. Fins al dia que  descobreix els seus dots de bruixot i és convidat a estudiar a una escola de màgia i bruixeria. Àlla, a més d'apendre l'ofici, haurà de combatre Voldemort, que encarna les forces del mal, i defensar la joia de l'escola, una pedra filosofal que més d'un vol aconseguir. Una novel·la que et farà riure i emocionar-te!!

1 comentario :

  1. Harry Potter, sempre serà la miillor saga per mi i és la saga que em va fer adicte a la lectura.

    ResponderEliminar

Exprésate, eres libre de dejar tu opinión. Recuerda que el blog existe por y para vosotros, pero:

-Los comentarios ofensivos contra mí o cualquier cuenta se eliminarán.
-No me dejes enlaces, si quieres que te afilie o cualquier cosa, contáctame.
-Se aceptan críticas constructivas siempre y cuando sean respectuosas.
-NO AL SPAM, POR FAVOR. Ni a los anónimos. Esos comentarios serán borrados.