lunes, 12 de diciembre de 2011

El millors llibres

Feia temps que volia publicar una entrada sobre això: tots els llibres que considero IMPRESSINDIBLES.

1- Cor de tinta!!!!


Clar, es el meu llibre preferit i en el que em vaig inspirar per donar nom al blog, no podia faltar!!!

Títol: Cor de tinta
Autora: Cornelia Funke
Pàgines:
Sinopsis: Meggie, una nena de 12 anys viu amb el seu pare, Mo. Els dos comparteixen una gran passió per els llibres. Una nit, la seva vida canvia quan els visita un vell conegut de Mo... I es que pare i filla poseeixen un màgic do. Amb l'ajuda d'en Dit de pols, intentaran arribar fins al poble de Capricorn, per resoldre una antiga història...



2- El Hobbit


És el llibre que va abans del Senyor dels Anells, en que es relata l'història de com en Bilbo troba l'anell únic i venç el drac Smaug amb els "enanos" (esque en català seria "nans" i no em sona gaire bé).


Títol: El Hobbit
Autor: J. R. R. Tolkien
Pàgines:
Sinopsis: En Bilbo Bolsón és un tranquil Hobbit que viu feliç a la casa seva dins "la Comarca". Un desafortunat dia, apareix el mag Gandalf el Gris amb una gran aventura que, amb ella, s'endurà la tranquil·la vida d'en Bilbo. Acompanya en Bilbo i els seus companys en una agossarada aventura per lliurar una lluita contra el drag Smaug, que porta la desolació i el terror per un munt de pobles. Descobreix l'anell únic i el seu poseeïdor, el misteriós Gollum, amb un atormentat passat lligat a l'anell.



3- Trílogia "El malefici"

Títol: És una trílogia: el primer llibre, "el malefici"; el segon, "la promesa del mag"; i l'últim, "l'olor de la màgia".
Autor: Cliff McNish
Pàgines: 280 pàgs.
Sinopsis:  Un dissabte al matí, una força misteriosa xucla la Rachel i l'Eric a través de la paret del celler i els arrossega cap a un altre món. Com ha fet amb milers de nens abans que ells, la bruixa Dragwena ha segrestat els dos germans per convertir-los en els seus esclaus. Però aquest cop la bruixa ha ensopegat amb un rival de la seva talla: la Rachel descobreix amb sorpresa que té uns poders extraordinaris, i es pot convertir en una ploma o volar a cavall d'un mussol. La bruixa està molt excitada: finalment ha trobat algú que li servirà per dur a terme els seus projectes malèfics. Per a les víctimes de la Dragwena, els nens esclaus, la Rachel és la seva única esperança de salvació.


el malefici-cliff mcnish-9788466403429

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Exprésate, eres libre de dejar tu opinión. Recuerda que el blog existe por y para vosotros, pero:

-Los comentarios ofensivos contra mí o cualquier cuenta se eliminarán.
-No me dejes enlaces, si quieres que te afilie o cualquier cosa, contáctame.
-Se aceptan críticas constructivas siempre y cuando sean respectuosas.
-NO AL SPAM, POR FAVOR. Ni a los anónimos. Esos comentarios serán borrados.